| Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu |
| Autor |
Poruka |
BRE Stariji član

Pridružio: 21 Avg 2005 Poruke: 1987 Lokacija: www.CecaFans.tk
|
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Daca 94 Član

Pridružio: 13 Feb 2008 Poruke: 380 Lokacija: zemun
|
Poslao: Subota 16. Februar 2008 22:26 Naslov: |
|
|
| NISAM ZNALA DA ONA IMA FANOVE.ZENA LEPO PEVA SUPER JE OK PESME,ALI JE TOTALNA BEZLICNA KAO POJAVA,MIRA SKORIC PEVACICA,NISTA |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
BRE Stariji član

|
Poslao: Subota 16. Februar 2008 23:25 Naslov: |
|
|
| Daca 94 :: | | NISAM ZNALA DA ONA IMA FANOVE.ZENA LEPO PEVA SUPER JE OK PESME,ALI JE TOTALNA BEZLICNA KAO POJAVA,MIRA SKORIC PEVACICA,NISTA |
znam.I ja sam se iznenadila kada su mi javili za njen forum.(javila mi Tea sa Cecinog Foruma) i onda sam se uclanila.Stvarno ne znam zasto je tako....bas ima extra pesme. Nisam sad ono,njen najveci fan(ipak mi je Ceca #1),ali stvarno sam se nekako navukla na njene pesme...Ova zadnja mi se nekako najvise svidja...nadam se da ce postati poznatija...
Poslednji izmenio BRE dana Subota 16. Februar 2008 23:28, izmenjeno ukupno 1 puta |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
BRE Stariji član

|
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Daca 94 Član

|
Poslao: Nedelja 17. Februar 2008 10:19 Naslov: |
|
|
| dakle ti si jedan veliki cecin fan,za ono sto si napisala ceca treba da ti digne spomenik.svaka cast obe volimo cecu,samo mene mrzi da se registrujem na one sajtove,ali u pravu si ceca je no1 |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
BRE Stariji član

|
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Daca 94 Član

|
Poslao: Subota 23. Februar 2008 18:57 Naslov: |
|
|
| ma nemoras toliko da se mucis |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
BRE Stariji član

|
Poslao: Subota 23. Februar 2008 19:13 Naslov: |
|
|
| Daca 94 :: | | ma nemoras toliko da se mucis |
ma samo copy i paste  |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
BRE Stariji član

|
|
| Nazad na vrh |
|
 |
BRE Stariji član

|
Poslao: Subota 15. Mart 2008 15:19 Naslov: |
|
|
Saša Popović: „Beovizija" nije ni do kolena „Grand festivalu"
Najavljujući „Grand festival", koji je održan sredinom februara, Saša Popović izrazio je uverenje da će njegov festival doneti mnogo više hitova od „Beovizije", na kojoj, kako je rekao, „nastupaju potpuno nepoznati pevači koji se čak ni međusobno ne poznaju". Posle finala „Beovizije", Popović je još uvereniji u svoj stav:
- Publika je sve mogla da čuje i proceni. Ja sam siguran da je nekoliko pesama sa „Grand festivala" u ovakvoj konkurenciji moglo da „oduva" sve izvedene u finalu „Beovizije". I to baš u konkurenciji pop pesama. Aca Lukas, na primer, ili Silvija i Nemanja, ili Svilar, ili Džej, Taša... Realno, pesme Jelene Tomašević i „Bjuti kvins" jesu kvalitetne, ali nikada neće biti hitovi kao neke pesme sa „Grand festivala". U svakom slučaju, naravno da ću navijati za našeg predstavnika na „Evroviziji" i želim mu svaku sreću.
Popović je prokomentarisao i postupak Jelene Galonić, koja je odbila da primi nagradu za najbolji tekst:
- Nije bilo ni vreme ni mesto za to, trebalo je da ostane dostojanstvena. „Zana" je do sada bila rado viđen gost u „Grandovim" emisijama, ali ću ubuduće razmisliti da li da ih zovem.
http://mira-skoric.forumotion.com/index.htm |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Salem Stariji član
Pridružio: 09 Jan 2008 Poruke: 2060
|
Poslao: Sreda 21. Maj 2008 23:11 Naslov: |
|
|
Ja obozavam Cecu!!!Ceca je kraljica Mira Skoric sta znam  |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Alina1 Član
Pridružio: 05 Sep 2008 Poruke: 343 Lokacija: Apatin
|
Poslao: Četvrtak 11. Septembar 2008 11:04 Naslov: |
|
|
Nikad mi se nije svidjala ni jedna Mirina pesma  |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
andjela rbd Član
Pridružio: 13 Sep 2008 Poruke: 23
|
Poslao: Subota 13. Septembar 2008 10:52 Naslov: |
|
|
debilka najveca na svetu bolje umreti prirodnom smrcu nego slusati nju i ostale iz njene klase  |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
tea_ceca Član
Pridružio: 10 Nov 2006 Poruke: 24 Lokacija: www.cecafans.com
|
Poslao: Petak 19. Septembar 2008 09:03 Naslov: |
|
|
Ona za razliku od ostale 'turbofolk' pevaljke zna da peva, i ne kresti!!
Zalosno je koji primitzam postoji na svetu, narod misli da je dosledan da nekog osudjuje, a pritom nema pojma o tome, ili nisu culi nijednu pesmu ili njen nastup uzivo. Prvo skini njenu diskografiju i slusaj, jer nazalost njene pesme nisu dovoljno izreklamirane, valjda jer nije bila k.u.r.vica kao ostale koje ne mozes maknuti sa televizora ili radio stanicama jer se j.e.b.u sa kim stignu, od producente do kompozitore i tako dalje!! |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
tea_ceca Član
Pridružio: 10 Nov 2006 Poruke: 24 Lokacija: www.cecafans.com
|
Poslao: Petak 19. Septembar 2008 09:05 Naslov: |
|
|
Prvi solisticki koncert - Hala Sportova 1994.
"Januara 1994. Godine nije bilo struje, a ljudi su po snegu pesice hrlili ka novobeogradskoj Hali sportova u kojoj je pred preko 6.000 fanova Mira odrzala svoj prvi solisticki koncert, koji je zabalezen i na video-kaseti...". Secate li se ove recenice koja je ostala zapisana u svim mogucim novinskim arhivama, a je samo jedan mali deo kako bi smo se prisetili ovog spektakla.
Bubnjevi, gitare, Zlaja Bend... Odlican koncert koji je samo jos jedan fakt koji potvrdjuje cinjenicu da je Mira prva folkerka koja moze pevati i zabavnu, rok-pop muziku, kakve i pesme ima na svom repertoaru, od pravih narodnjackih do pravih rok pesama.
Na veliko zadovoljstvo svih, pogotovo pravih fanova koji su se te veceri nasli na ovom spektaklu, ekipa sajta mira-skoric.com omogucava vam download ovog koncerta. Stoga, pozivamo vas da posetite forum Mire Skoric, pronadjete "Download" sekciju i sacuvate ovaj koncert u vasem kompjuteru.
Prisetimo se starih dobrih hitova do 1994 godine s kojima je Mira oborila sve rekorde i dokazala da njeno ime zasluzuje sinonim prave estradne zvezde. "Zasto nosis prsten moj", "Manastir", "Otkaci", "Kao led se istopim", "Ti si ko i ja", "Sva cuda da se dogode", "Imam zelju", "Kog da ljubim posle tebe", "Ne daj me majko", "Tanana, Milena", "Volim te", "Balada o vojniku"... |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
|